Naša tradicionalna ALTPRO roštiljada


Naša tradicionalna ALTPRO roštiljada


21. rujna 2020. - Već tradicionalno početkom jeseni održava se naša ALTPRO roštiljada. Nažalost, ove godine zbog epidemioloških mjera, taj smo događaj preskočili. No zato smo se odlučili prisjetiti naših dragih prijašnjih roštiljada, u nadi da ćemo sljedeće godine moći ponovno nastaviti ovu tradiciju.



Red sporta, red dobre hrane - a sve uz ležerno druženje - pravi je recept za uspješan team building. Od sportskih aktivnosti najviše pozornosti izaziva stolni tenis, košarka, mali i stolni nogomet, odbojka, utrke električnim autićima... Ali i "natjecanje" u kotliću i roštiljanju koje je još popularnije pa svake godine otkrijemo nove talente i u tim disciplinama.



Naša roštiljada pravi je mali team building, no ne samo korporativni nego i obiteljski pa svaki put djeca naših kolega dodatno uljepšaju cijeli događaj. Veseli dječji smijeh, dobro raspoloženje i druženje s kolegama, razne aktivnosti i brojne nagrade - razlog su zašto se radujemo svakoj roštiljadi. Nadamo se da ćemo čim prije ponovno biti u mogućnosti ponovno ih organizirati - i to ćemo s guštom "odraditi".