Sudjelovali smo na B2B run utrci u Zagrebu


Sudjelovali smo na B2B run utrci u Zagrebu


03. listopada 2019. - Sudjelovali smo, po prvi put, na poslovnoj utrci B2B Run u Zagrebu. Ova najveća poslovna utrka trči se u glavnom gradu po peti put, te se na jezeru Jarun okupilo više od 8000 trkača iz 448 kompanija, koji su zajedno istrčali više od 40.000 kilometara.

U fokusu ovog sportsko-poslovnog događaja nije samo sport već prvenstveno zabava, druženje, team building i drugi aspekti važni za poslovne uspjehe. Uzbuđenje se moglo osjetiti od samog starta, gdje su se trkači odlično zabavljali uz glazbu, pjesmu i ples, a i tijekom same utrke na kojoj su bodrili i navijali jedni za druge. Ples i dobra zabava nisu ostali rezervirani samo za start, odlična zabava nastavila se i nakon utrke na otoku Univerzijade gdje su se trkači okrijepili i odmorili, a nakon dodjele nagrada i zaplesali u odličnoj atmosferi.

ALTPRO Team je brojao 13 trkača koji su iskazali svoju odličnu formu i uspješno završili utrku. Najbolje naše rangirano mjesto u ukupnom broju trkača bilo je 514. zahvaljujući kolegi koji je 5000 metara savladao za samo 22 minute. Čestitke svim ALTPRO trkačima uz poruku da sljedeći put računamo na još veći broj sudionika!